Rekrytering

Gå med i vårt passionerade team Vi är ständigt på jakt efter passionerade talanger att gå med i vårt dynamiska team och bidra till tillväxten av vårt varumärke. Om du delar vår passion för matlagning och excellens har du kommit rätt!

Våra värderingar Vårt företag lägger stor vikt vid några kärnvärderingar som vägleder vårt dagliga arbete:

Passion för matlagning och gastronomi Kreativitet och innovation Kvalitet och öga för detaljer Teamarbete och samarbete Strävan efter excellens Karriärmöjligheter Vi erbjuder en mängd karriärmöjligheter för talangfulla och motiverade proffs. Oavsett om du är en marknadsföringsexpert, en kreativ designer eller en passionerad säljare, har vi positioner som kan matcha dina färdigheter:

Marknadsföringschef Grafisk designer Sociala medier specialist Försäljningsrepresentant Produktchef Kundtjänstchef Hur man ansöker Om du vill gå med i vårt team, skicka ditt CV och ett motivationsbrev till följande e-postadress: contact@forklade.com. Vänligen specificera den position du ansöker till i ämnesraden på ditt e-postmeddelande.

Vi kommer att noggrant granska varje ansökan och kontakta dig om din profil matchar våra aktuella behov. Vi tackar på förhand för ditt intresse för vårt företag.

Förmåner och företagskultur Vi erbjuder våra anställda en stimulerande och vänlig arbetsmiljö som är gynnsam för professionell utveckling. Här är några av de förmåner vi erbjuder:

Möjligheter till utbildning och professionell utveckling Flexibilitet i arbetsorganisationen Ett dynamiskt och passionerat team Deltagande i inspirerande evenemang och projekt Rabatter på våra produkter för anställda Vi tror på en inkluderande företagskultur och värderar mångfald. Varje medlem i vårt team är viktig och har möjlighet att aktivt bidra till vår gemensamma framgång.