Returpolicy

På Forklade strävar vi efter att garantera våra kunders tillfredsställelse. På grund av den sköra naturen hos våra produkter accepterar vi dock endast returer för defekta artiklar eller artiklar som inte överensstämmer med din beställning. Vi uppmuntrar dig därför att noggrant granska produktinformation och specifikationer innan du lägger en beställning.

Returer för defekta eller felaktiga produkter: Om du mottar en defekt eller icke-överensstämmande produkt, vänligen kontakta oss inom 72 timmar efter att du mottagit produkten. Vi kommer att be dig att ge oss detaljer och fotografier som visar defekten eller icke-överensstämmelsen. Efter denna utvärdering kommer vi att bestämma den bästa lösningen, vilket kan innebära att byta ut den defekta produkten eller full återbetalning av det betalda beloppet.

Returer för skador under transport: Vi vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att packa och skydda våra produkter korrekt före frakt. Om du dock mottar en produkt som skadats under transporten, vänligen kontakta oss omedelbart och ge oss fotografier av förpackningen och de skadade produkterna. Vi kommer att arbeta tillsammans med transportören för att lösa problemet och erbjuda en lämplig lösning.

Orderavbokningspolicy: När din beställning har lagts kan det vara svårt att avboka den på grund av vår snabba fraktprocess. Om du dock vill avboka din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran, men vi kan inte garantera avbokningen av beställningen när den har bearbetats och skickats.

Returer och återbetalningar: Returer av andra skäl än defekta eller icke-överensstämmande produkter är kundens ansvar. Vi accepterar returer inom 14 dagar från mottagningsdatumet för produkten. Om din återbetalningsbegäran godkänns kommer vi att återbetala det betalda beloppet så snart som möjligt, med samma betalningsmetod som du använde vid din beställning.

Kontakta oss: Om du har frågor eller bekymmer angående vår retur- och återbetalningspolicy, tveka inte att kontakta oss på följande adress: contact@forklade.com. Vi ser fram emot att hjälpa dig och svarar på alla dina frågor så snart som möjligt.